Over ons

Over ons

Tooty Baby is begonnen als een hobby voor erbij, nu zijn we uitgegroeid tot een internationaal bedrijf waarbij we moeders en baby’s blij maken met onze unieke producten. 

Alleen het beste voor jouw magische schat van een kindje is ons motto! De kraamperiode is bij elk kind weer ontzettend speciaal! Daar zijn wij graag onderdeel van met onze unieke en zachte baby producten. Al beperken onze producten zich niet tot die eerste zes weken, maar gaan wij jaren mee. Wij richten ons op kinderen van 0-6 jaar. Daarom zijn onze badcapes ook groter, zodat er lang van genoten kan worden.   

Vertrouwen is onze belangrijkste streven. Wij weten als geen ander dat jij er op moet kunnen vertrouwen dat jouw baby veilig en goed verzorgd wordt door onze producten te gebruiken. 

De naam Tooty Baby komt van mijn koosnaampje van mijn moeder voor mij vroeger: Ketoetie. Dat betekent schatje. Tooty Baby is er nu ook voor jouw belangrijkste schatje.

Over mij

mijn naam is Melody. Oprichtster van Tooty Baby, pedagoog, ondernemer en met moeder van twee dochters en een zoon. Werken met en voor kinderen zit in mijn hart!
Ik heb het voorrecht gehad om drie keer te kunnen genieten van drie heerlijke baby’s. Ik ben creatief en ambitieus waardoor ik Tooty Baby ben begonnen tijdens mijn eerste zwangerschap. Een naaicursus om mijn verlof op te vullen groeide uit tot een ware liefde voor goede en unieke baby producten. Mijn kinderen gebruiken nog steeds de badcapes die ik bij elke zwangerschap voor ze heb gemaakt. Mijn wens voor jou is dat jouw kinderen hier niet zo lang en veel van kunnen genieten als mijn kinderen dat doen!

Liefs,

Melody